Nyheder

Seneste nyt/Latest news:

2022 – Reklamer, sangoptræden og…

I september lavede jeg en sjov reklameopgave for Yousee. Her agerede jeg som mor. Jeg har efterhånden været mor til nogle forskellige børneskuespillere. Altid dejligt.

August

Der er en sjov kreativ opgave på vej, en lille reklamerolle. Det gør jeg for tid til anden, her kan jeg rigtig lege med forskellige roller. Altid sjovt og møder mange kunstnere, I like.
Har i juli måned har jeg haft et dejligt duojob på Østerbro Aktivitetscenter med min dygtige pianist David Mortensen, skønt publikum der sang med på Bent Fabricius Bjerres hit: Forelsket i København.
Her sagde en brugerne: “Hvor er jeg glad for at du sangMiss Celie’s blues den havde jeg helt glemt. Virkelig flot version”.

I september spiller jeg på SAS hotellet for en ambassade, som jeg endnu ikke kan afsløre.

2021
Januar
Rigtig godt nytår!
I december indspillede jeg et nummer, som oprindeligt er skrevet af Prince; Nothing Compares 2 U. Så snart den er færdigproduceret lægger jeg den ud på min musikside, så I alle kan lytte til den.

2020
Oktober
Jeg har deltaget i et spændende projekt omkring pårørende til selvmordstruet familiemedlemmer. Jeg var skuespiller og spillede mor i et interview.
For et par uger siden sang jeg til et lille bryllup oppe i Helsingør. Brudeparret blev meget glade og rørte, og alle stod op efter min optræden, her er hvad veninden til bruden udtalte efterfølgende: “kan kun give hende de bedste og varmeste anbefalinger. Hendes lyd og aura var til UG – mange gæster roste hende efterfølgende til mig.”

Vinterjazz festivalen nærmer sig og her vil Legard Duo spille på diverse steder. Hold øje med siden.  

Juli/August 2019:

Sommeren er over os, og det er en fantastisk tid.

Jeg starter sensommeren ud med at synge med Legard Duo d. 3. August på Die Kunsthalle Liseleje kl 13.30. Vi forener jazzen og kunsten. Til september spiller vi på Restaurant Kanalen.

Jeg deltager også i et musikprogram på Kanal 5, mere om det senere på måneden.

Januar:
Midt i januar starter jeg nyt job, som musikpædagog. Jeg skal arbejde på Skovshoved Fritidscenter med børn i alderen 10-13 år. Det bliver super spændende.
Jeg er også ved at booke duojobs til Vinter jazzfestivalen. Mere om det når det hele er på plads.

December:
Filmoptagelser og spillejob på Docken for et stort Medical firma i denne uge. Det er virkelig spændende.
Jeg var også til audition på en musical i går, på Det Kgl Teater, den gamle scene, der mødte jeg dejlige mennesker fra teaterbranchen. Det var en dejlig oplevelse.
Der er en bisættelse i vente og forhåbentlig kommer der andre spillejobs i løbet af måneden.

Rigtig glædelig jul og godt nytår!

Oktober:
I denne måned skal Legard Duo spille på et musikalsk Plejehjem; Sølund. Det glæder vi os meget til.
Jeg sang til venindes fødselsdag,  accapella, og fik gæsterne til at synge med på omkvæddet. Min veninde blev meget glad, og det gør hele forskellen. Sang gør noget helt særligt.
Så er der også dukket et discojob op, og jeg skal ud til december og spille til en fest. Det er som at tage en rejse tilbage i tiden. I mine glade tyvere tog jeg meget ud og spillede til fester, især julefrokoster, så det bliver fedt.
Det bliver en fantastisk måned og november med.

September:
Jeg har i denne uge været med i en Dummy, et sangprogram. Det bliver spændende om det bliver vist i den kommende fremtid på tv. Mere om det når jeg ved mere.
I næste måned har Legard Duo to jobs på plejehjemmet Slottet og Det musikalske plejehjem Sølund. Det bliver dejligt at komme ud og synge for de ældre. De plejer at være meget begejstret.
Derudover er jeg i gang med at udvide mit musikalske netværk, har lavet en forretningsprofil/sangerindeprofil på Instagram – den hedder dittemarielegard, og jeg kontakter flere plejehjem for at komme ud og give flere koncerter.
Jeg håber det bliver et travlt og spændende efterår.
-DML

August:
I dag har jeg indspillet et par nye sange sammen med min pianist Jacob Broholm. I kan høre nogle af dem under siden Musik.
Numrene vi har indspillet og lavet videoer til, er dejlige jazznumre, et enkelt filmhit(Calling You) og et gammelt Burt Bacharach nummer. Et nummer som har fulgt mig siden jeg var en ung teenager.
Vi har et spille job i kalenderen, det bliver i august hvor vi skal spille oppe i Liseleje. Mere om det senere på måneden.

Foråret bød på et par intimkoncerter med den fantastiske Teaterforening Gorgerne. Vi lavede Sidekicks, som var sange sunget af biroller. De måtte frem i lyset. Jeg sang blandt andet nummeret Another Suitcase in Another Hall fra Evita.

2017 afsluttede jeg med utallige koncerter på flere forskellige plejehjem og Aktivitetscentre. Min duo, Legard Duo, har lavet et forholdsvist nyt koncept, som går ud på, at optræde for de ældre mennesker, hvor de får muligheden for at synge med på en masse hits, som de kender fra de gode, gamle dage. Sange som Forelsket i København, What a Wonderful World, Somewhere over the Rainbow og mange flere.

Vi ses efter den dejlige, danske sommer.

Kærlig hilsen
Ditte

Sangerinde, Musicalartist, Sangpædagog.