Presse

Legard Duo

Ditte Marie Legard Corneliussen og Jacob Broholm

legard-duo

Presseomtale Legard Duo

Består af duoen:
Ditte Marie Legard Corneliussen: Vokal
Jacob  Broholm: Piano
De byder på en alsidig blanding af originale numre og jazznumre. Repertoiret er spækket med lækre Film hits, pop klassikere og bløde jazzmelodier.

Numre de bl.a. byder på:

What a Wonderful World
Forelsket i København
Dansevisen
Lady is a tramp
Miss Celies Blues
Vem Vet
Peel Me a Grape
Save Your Love For Me
Somewhere

Ditte M.L. Corneliussen er uddannet musicalartist fra Malmø Musical Academy i 2001, og har taget en sanguddannelse på Complete Vocal Institute.
Hun har siden da spillet med i flere forskellige musicals bl.a. Teaterkoncerten Kød og Blod, The Full Monty, Den Lille Havfrue(Den Sorte Diamant) Miss Saigon(Aarhus og Odense Teater), Grease(Magasinet Odense) og Fame(Otterup friluftspil).

Hun arbejder på nuværende tidspunkt på Skovshoved skole og Fritidscenter, hvor hun er pædagog og musikpædagog. Derudover optræder hun jævnligt med Duoen: Legard Duo.
Hun har tidligere arbejdet på Espergærde Fritidscenter. Her blev der hvert år lavet en musikteaterforestilling, hvor børnene var med til at skrive historien og strikke en masse populære numre sammen.

Hun har tidligere optrådt med country og blue grass bandet Blue Harvest, de har sidst optrådt på Østerbro kulturfestival og Fox Tail country festival.

Hun underviser ved siden af, hvor hun bl.a. bruger sangteknikker fra Complete Vocal Technique.

Ditte Marie Legard har sunget kor for mange store navne, blandt andre Monique Spartalis, Ivan Pedersen, Stig Rossen og Jakob Sveistrup. Hun har sunget i flere gospelkor og grupper, NuGospel som bestod af 8 solister og Gospel City, Sound of Gospel som har 80 sangere, alle sang hun solo i.
Hun har optrådt med jazzgrupper, kor og bands både i Danmark, England og Sverige.

Jacob Broholm er uddannet på Rytmisk Konservatorium i Odense. Han spiller med flere forskellige bands, Jacob Broholm trio m.fl. .

Booking: +4523426507 – dittelegard@gmail.com

Freelance amatør skuespiller:

Sangerinde, Musicalartist, Sangpædagog.